YIHR KS Buletini

Lajmet e fundit

Shkolla Alternative për të Drejtat e Njeriut – Edicioni 5

YIHR KS fton të gjithë studentët/et e universiteteve publike dhe private në Kosovë të... read more

Situata me gjuhën e urrejtjes në Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Serbi dhe Shqipëri: Janar – Maj 2023

YIHR KS ka analizuar një sërë artikujsh dhe komentesh nga janari deri në maj... read more

Youth Exchange and Storytelling Workshop

Given the complex and sensitive political situation, as well as recent unrest in the... read more

Regional Youth Exchange on Reconciliation and Intercultural Dialogue in the Balkans

Dates: 7th - 11th August 2023 Location: Prizren, Kosovo We are pleased to announce the open call for... read more

Rrjeti më i ri dhe më i madh rajonal i aktivistëve/eve është këtu!

Rrjeti më i ri dhe më i madh rajonal i aktivistëve/eve është këtu! Rrjeti... read more

Open Call – Program Assistant

We are looking for a Program Assistant to join our team! Are you passionate about... read more

Youth Generation Peace Activists: Fuqizimi i ndryshimbërësve të Rinj/Reja nga Kosova dhe Serbia për bashkëpunim ndërkufitar

https://rb.gy/lugoe Jemi të lumtur të ju njoftojmë për fillimin e Youth Generation Peace Activists (GPAN),... read more

Thirrje e Hapur: Model United Nations (MUN)

YIHR KS për herë të parë fton të gjithë studentët e shkencave shoqërore në... read more

REAGIM: Nisma e të Rinjëve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë (YIHR KS) dënon vendimin e KTV-së dhe debatit televiziv KONFRONT për ftesën e Rrustem Mustafës, i dënuar për krime lufte, për të diskutuar mbi procedurat aktuale para Dhomës së Specializuar të Kosovës. Rrustem Mustafa ka qenë ish-komandant i Zonës Operative të Llapit dhe anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së.

Në vitin 2015, Rrustem Mustafa, i njohur si “Remi”, u dënua me katër vite... read more

YIHR KS dënon ngjarjen në urën e Bistricës dhe kërkon drejtësi dhe përgjegjësi

YIHR KS dënon fuqishëm incidentin që ndodhi në orët e hershme të 10 prillit... read more

E drejta e njerëzve për t’u kthyer në shtëpitë e tyre duhet të jetë prioritet për qeverinë e Kosovës dhe Serbisë

Me rastin e 19-vjetorit të fillimit të trazirave të marsit në 2004 në Kosovë,... read more

Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës aprovon ankesën e YIHR KS kundër “Indeksonline”

Ankesa e dorëzuar nga YIHR KS kundër “Indeksonline”, me datë 24 janar 2023,  kishte... read more

Open Call – Internship Program for Youth from the Kosovo-Serb Community

Paid Internship Duration: 6 months Starting date: March, 2023 Status: Part-time We are delighted to announce the launching... read more

Call for Small Grant Schemes 2023

Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) has the pleasure to announce... read more

Open Call: Local/International Expert(s) on Fundraising and Self-financing Strategy

About YIHR KS Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS), established in 2004,... read more

OPEN CALL: Volunteering Position in Turkey under the European Solidarity Corps

YIHR KS is looking for a motivated Kosovar to join a 2-month volunteering project... read more

Open Call: Project Manager

About YIHR KS Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS), established in 2004,... read more

Open Call: Expert on Community Outreach Strategy

About YIHR KS Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS), established in 2004,... read more

Open Call: Expert for Strategic Plan Development 2024-2028

About YIHR KS Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS), established in 2004,... read more

YIHR KS dënon ashpër sulmin ndaj 2 personave të lënduar në Shtërpcë

YIHR KS dënon ashpër sulmin ndaj 2 personave të lënduar në Shtërpcë, 11 dhe... read more


Kemi nevojë për mbështetjen tuaj!

Mbështetja nga individët, si dhe nga të gjitha segmentet e shoqërisë është shumë e rëndësishme për punën tonë. Për të përmbushur qëllimet tona dhe për të mbrojtur të drejtat e të gjithve pa dallim, ne kemi nevojë për mbështetje nga individ, biznese dhe organizata të tjera, të cilat e kuptojnë njësoj si ne rëndësinë e angazhimit për komunitet.


YIHR KS

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë (Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS)) është themeluar në vitin 2004. Për më tepër se pesëmbëdhjetë (15) vite, YIHR KS ka punuar me sukses në mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut dhe vlerave demokratike jo vetëm në Kosovë, por edhe në rajon. Në veçanti, YIHR KS është e fokusuar në procesin e ballafaqimit me të kaluarën, mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe sundimin e ligjit, si dhe fuqizimin e rinisë në nivel lokal dhe rajonal.

What is the live casino experience like at Woo Casino?

The live casino experience at Woo Casino https://www.haikudeck.com/how-to-know-if-woo-casino-is-legitimate-in-australia-uncategorized-presentation-4959d6cbc3 is top-notch, with high-quality streaming, professional dealers, and a real-time chat function.

Which online casinos offer a one dollar minimum deposit for Australians?

Shazam Casino https://leetcode.com/shazamcasino/ in the online casinos offering a one-dollar minimum deposit for Australians. This low threshold is perfect for budget-conscious or new players.

Can I set deposit limits at Wild Card City Casino?

Yes, Wild Card City Casino https://comicvine.gamespot.com/profile/wildcardcity/ offers players the option to set deposit limits, helping them manage their gaming habits responsibly. Additional measures such as account freezing and self-exclusion lists are also available for player protection.

[ess_grid alias=”iniciativa”]

Donatorët

US AID
UNMIK
National Endowment of Democracy
Erasmus +
IMG_2247