Author - Fiona

Open Call for Researchers

YIHR KS is seeking two (2) part-time researchers to lead the interviewing and outreaching process of the Virtual Museum of Refugees, for the project “Fostering New Approaches to Youth Reconciliation” funded by the National Endowment for Democracy (NED). Project Description Fostering New Approaches to Youth Reconciliation is a project that aims to promote reconciliation and trust-building...

Call for Experts

Developing a research methodology for the project “Fostering New Approaches to Youth Reconciliation”. YIHR KS is seeking an expert to develop a research methodology that will outline the conceptual framework of the Virtual Museum of Refugees, for the project “Fostering New Approaches to Youth Reconciliation” funded by the National Endowment for Democracy (NED). Project Description Fostering New...

Thirrje e hapur për Mentorë

Youth Initiative for Human Rights – Kosovë është duke kërkuar katër (4) mentorë në fushat e prodhimit të videos, fotografisë, storytelling dhe teatrit që t’i bashkohen Programit të Shkëmbimeve Rinore në kuadër të projektit “Kosovo Youth Dialogue” që mbështetet nga USAID. Rreth organizatës: Youth Initiative for Human Rights fillimisht u krijua si një organizatë joqeveritare rajonale...

Open Call: Small Grants for NGOs

Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) has the pleasure to announce the second open call for non – governmental organizations to submit applications for the Small Grants Scheme within the Kosovo Youth Dialogue project supported by the USAID Kosovo. The goal of this scheme is to financially support NGOs that work with...

JOB VACANCY – Junior Graphic Designer

We are looking for a JUNIOR GRAPHIC DESIGNER to capture YIHR KS work in Kosovo through high-quality graphic design products and services which will be used for publication, YIHR KS internal and external use, and social media networks. Start Date: Immediately Duration of assignment: Temporary Status: Part-time assignment EXPERIENCE  Minimum of 1-year experience in graphic production Strong theoretical...

JOB VACANCY – Program Assistant

We are looking for Three Program Assistants to join our team. Details about the position: ∙ Place: Prishtina ∙ Starting date: December 2020/January 2021 ∙ Status: full time Main duties and responsibilities: Assist in the implementation of all activities within the projects implemented by YIHR KS; Assist in project development and grants writing; Assist in preparing projects reports; Responsible for all logistics...

THIRRJE PËR APLIKIM

YIHR KS në bashkëpunim me Institutin për Studime dhe Hulumtime Juridike të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës shpallë thirrje për: 25 studentë/e të vitit të fundit apo nivelit Master të studimeve në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës si dhe juristët/et e diplomuar/a së fundi të aplikojnë për kursin semestral Klinika Administrative dhe...

THIRRJE E HAPUR PËR MENTOR

Thirrje e hapur për mentor Youth Initiative for Human Rights – Kosovë është duke kërkuar një mentor/e në fushën e teatrit që t’i bashkohet Programit të Shkëmbimeve Rinore në kuadër të projektit “Kosovo Youth Dialogue” që mbështetet nga USAID. Rreth organizatës: Youth Initiative for Human Rights fillimisht u krijua si një organizatë joqeveritare rajonale në 2003, e...