Andjelija Vucinic

Andjelija Vucinic

Praktikante

Andjelija Vucinic, është rritur në Zubin Potok dhe shkollimin e mesëm e ka kryer atje. Aktualisht ajo banon në Mitrovicë, dhe studion gjeografi në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, ndërsa po ashtu merr pjesë në kurse biznesi dhe menaxhmenti në MIU. Ajo është aktiviste në OJQ-në Domovik në Mitrovicë. Andjelija është një aktiviste e përkushtuar për të drejtat e njeriut dhe ndërtimit të paqes, dhe ka marrë pjesë në Programin e Shkëmbimit Rinor dhe Punëtoritë e Tregimit të organizuar nga YIHR KS. Interesat e saj janë në fushën e ndërtimit të paqes dhe nxitjen e zhvillimit të komunitetit, pasiqë ajo beson në një shoqëri të lirë, të barabartë dhe të drejtë.