Wednesday, February 21, 2018
YIHR
yihr

Reagim i YIHR-së ndaj mbajtjes së një minutë heshtje në Kuvendin e Kosovës me rastin e vdekjes së Haradin Bala

Në vend të përkujtimit të viktimave të luftës, autoritetet e Beogradit dhe Prishtinës vazhdojnë të nderojnë kriminelët e luftës Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut në Kosovë (YIHR Kosovë) dhe Nisma e të Rinjve për të Drejtat [...]

February 9, 2018 Lajme
yihr

Thirrje për Aplikim / Pozita: Menaxher/e i/e Financave dhe Administratës

  Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Kosovë (Youth Initiative for Human Rights – Kosovo – YIHR KS) është organizatë jo-qeveritare, e themeluar ne vitin 2003. YIHR KS punon në promovimn dhe mbrotjen e të drejtave [...]

February 2, 2018 Lajme
yihr

THIRRJE PËR OFERTË

 YIHR-KS fton subjektet e interesuara ligjore për të paraqitur oferta për një kontratë shërbimi në zbatimin e “Fushatës Mediale” në kuadër të implementimit të projektit “Fuqizimi i votuesve të rinjë nga Komuniteti Rom, Komunitet Ashkali dhe Komuniteti Egjiptian”. Qëllimi i [...]

January 17, 2018 Lajme
yihr

THIRRJE PËR APLIKIM – KAMPI I EDUKATORËVE BASHKËMOSHATARË

  Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut Kosovë – YIHR KS në kuadër të projektit “Fuqizimi i votuesve të rinjë nga komuniteti Rom, komuniteti Egjiptian dhe komuniteti Ashkali” shpall këtë thirrje për aplikim në Kampin e Edukatorëve Bashkëmoshatarë [...]

December 21, 2017 Lajme

Aktivitetet e ardhshme

No events found